Dit is waarom het slim is om het magazijn van je bedrijf er ook professioneel uit te laten zien

magazijn-professioneel-uit-laten-zien

Niet alleen de gevel van jouw bedrijfspand moet er tot in de puntjes uitzien. Ook is het belangrijk om die uitstraling door te trekken naar jouw magazijn. Dit kan je ook doen met gevelreclame want dit is een vorm van lichtreclame die opvallend en ook nog een stijlvol is. 

Denk je erover na dan is het een goed idee om dit in de vorm te doen van verlichte doosletters. Deze letters zijn niet alleen op de gevel te plaatsen, maar je kunt ze ook gebruiken voor in een pand en zelfs in de tuin voor een pand. Doosletters zijn niet alleen heel erg sterk en gaan dus lang mee, ze zijn ook nog eens erg energiezuinig. Extra sfeer en een mooie gelegenheid om je goed zichtbaar te maken dus. 

Het leuke aan doosletters is dat je ze op allerlei manier kan belichten. Je kunt ervoor kiezen om dit van binnenuit te doen, vanaf de achterkant of via de zijkant. Je creëert op die manier jouw eigen stijl.

Er is wel een puntje: het kiezen van het juiste formaat is nog niet zo heel eenvoudig. Je moet goed kunnen inschatten wat de grootte van doosletters voor jouw bedrijf kan doen. 

Doosletters verfraaien het uiterlijk van jouw bedrijfspand

Daarnaast kan je kiezen voor een mooie kleur. Doosletters moeten zowel overdag als in de avond, en nacht, opvallen. Wil je een logo naast de doosletters of kies je juist hier niet voor? De keuze is groot en het kan handig zijn om je te laten informeren en adviseren door een expert. Hij kan samen met jou kijken hoe jij het maximale uit jouw gevelreclame kunt halen. 

De mogelijkheden van Doosletters zijn eindeloos opvallend en dat is ook de bedoeling. Ze moeten de juiste verhouding hebben met het pand waarop zij geplaatst worden. Ze worden degelijk gemonteerd en zijn onderhoudsvriendelijk. De lampen die gebruikt worden zijn energiezuinig en hebben een lange levensduur. Ook zijn de lampen zo geplaatst dat zij de letters mooi egaal uitlichten. 

Nog meer tips nodig voor het efficiënt inrichten van het magazijn? Dan lees je hier ook al deze handige tips.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje meer en schrijf je in op onze nieuwsbrief. Geen spam, alleen maar waardevolle informatie

Deel deze post met je vrienden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *