Tips voor het vinden van de ideale werkplek in de buurt

Je wil graag eens buiten de deur werken, je krijgt dan meer inspiratie en wil gewoon even in een andere omgeving zijn. Je zou eens kunnen kijken naar de werkplekken in Tilburg. Het is goed om je eens te oriënteren en dan zie je vanzelf waar je graag wilt werken, dit kan per week wisselen. Je moet hierin gewoon doen wat je gevoel zegt en waar jij op dat moment zin in hebt en behoefte aan hebt.

Ontdek de leukste werkplekken

Ga eens een kijkje nemen op Flexwerkplek.nl en ontdek welke werkplek voor jou geschikt is. Dit kan alle kanten op, op een rustige plek of juist waar het wat drukker is? Zorg dat het in ieder geval goed bereikbaar is, dit is voor jou en alle anderen die er werken namelijk wel prettig. Met name als je gesprekken hebt met anderen, dan is het fijn dat zij ook goed op locatie kunnen komen bij je.

Zo vind je een ideale werkplek!

Hoe zou het voor jou zijn als je kunt werken in een café of restaurant? Op de achtergrond wat muziek, goede koffie en thee en een gezellige sfeer. Als je gaat werken in een restaurant dan heb je altijd veel mensen om je heen, het is gezellig en dat is iets waar veel mensen wel van houden. Als je hier wil werken dan moet je wel een goede plaats kiezen met goed internet. Zo kun je namelijk ongestoord werken. Je moet wel af en toe wat bestellen zodat een restauranteigenaar het ook goed vindt dat jij er de hele dag gaat zitten werken.

Een andere plaats waar je rustig zou kunnen werken is misschien wel de bibliotheek. Het is er rustig, goed voor je concentratie en als je even wat op wil zoeken dan heb je wel genoeg boeken om je heen waar je gebruik van kunt maken.

Werken in een hotel lobby

Tegenwoordig is het vaak ook mogelijk om te kunnen werken in een hotel lobby. Als je hotelkamer te klein is om te werken of je wil er even tussenuit, dan zou je dus naar beneden kunnen gaan en hier plaats kunnen nemen. Laptop mee en aan de rest is al gedacht. Je kunt je hier laten inspireren, dan heb je weer genoeg input om de rest van de dag door te komen.

Kies een plaats waar jij inspiratie krijgt

Wat voor werk je hebt maakt eigenlijk niet uit, het gaat erom dat jij je kunt concentreren en je werk uit kunt voeren. Maar je moet ook genoeg inspiratie op kunnen doen, soms moet je dan even naar buiten, soms is uitkijken op de natuur al voldoende. Een wandeling tussen de middag kan je ook helpen. Maar als je van jezelf weet dat je snel bent afgeleid, dan moet je niet in een druk café gaan werken. Kies daarom een werkplek die bij je past en handel daar naar!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje meer en schrijf je in op onze nieuwsbrief. Geen spam, alleen maar waardevolle informatie

Deel deze post met je vrienden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *