Over Ons

Het verhaal achter Verder In Business

Als échte ondernemers weten wij als geen ander hoe moeilijk de beginperiode van een ondernemer kan zijn. Vaak loop je tegen problemen aan die eigenlijk helemaal niet zo groot zijn, maar door je onervarenheid wel groot lijken. Dit gaf ons het idee om een platform te creëren waar deze informatie gratis ter beschikking wordt gesteld voor ambitieuze ondernemers. Wij geloven erin dat je verder komt door elkaar te helpen. 

Ons team

James

Oprichter Verderinbusiness

James is de oprichter van dit platform en heeft daarnaast verschillende bedrijven, waaronder een marketingbureau en diverse e-commerce webshops. 

Adam

Head of Platform

Adam is een échte kennisondernemer. Vanuit de ervaring die hij als marketeer en e-commerce specialist heeft opgedaan, leert hij nu andere mensen de kneepjes van het vak. 

Lary

Graphic Designer

Lary is een echt grafisch wonder en is verantwoordelijk voor alle visuals op onze website. Naast zijn werkzaamheden bij Verder In Business runt hij een succesvol design bureau. 

Melissa

Support

Melissa owned de term ‘klant is koning’ en ‘klantgeluk’. Vanuit haar ervaring als customer support specialist is ze een tijdje geleden haar eigen support outsourcing bedrijf gestart. 

Ook onderdeel worden van ons team?

Neem contact met ons op en wellicht sta jij binnenkort ook op deze pagina!