Een vast telefoonnummer voor je bedrijf op je mobiel: Voordelen en Functies

pexels-mart-production-7255418

Heb je een mobiel zakelijk nummer? Steeds meer ondernemers gebruiken een vast telefoonnummer voor hun bedrijf op hun mobiel.

Dit heeft diverse voordelen: je klant kan je altijd direct bereiken, ook als je onderweg bent. Bovendien kun je met je bedrijfsnummer op je mobiel gebruikmaken van functies als bel filter, keuzemenu, wachtrij, gespreksopname en welkomstmelding.

Dit maakt het de perfecte oplossing voor de kleine en startende ondernemer. In dit artikel bespreken we de voordelen en kenmerken van een vast nummer op je mobiel.

Vaste telefoonnummers zijn nog steeds een ding

In het tijdperk van WhatsApp en sociale media zou je kunnen denken dat vaste telefoonnummers niet meer nodig zijn. Maar dat is niet het geval. Uit een onderzoek blijkt dat een groot percentage van de consumenten een bedrijf nog steeds telefonisch wil kunnen bereiken. Dit komt omdat ze met een echt persoon willen kunnen spreken en niet alleen met een chatbot.

Een vast telefoonnummer geeft je bedrijf een professionele uitstraling

Een vast nummer geeft een bedrijf een professionele uitstraling. Het toont dat je serieus bent over je bedrijf en dat je bereid bent te investeren in de nodige infrastructuur.

Een vast nummer geeft jouw klanten ook een manier om je te bereiken die betrouwbaarder is dan een mobiel nummer. Als je een bedrijfseigenaar bent die overweegt een vast telefoonnummer voor jouw bedrijf aan te schaffen, zijn er een paar voordelen en functies die je moet weten.

Als ondernemer ben je altijd bereikbaar

Een ondernemingsnummer op je gsm is ideaal voor ondernemers die vaak onderweg zijn. Als je vaak onderweg bent voor vergaderingen of netwerkevenementen, is het belangrijk dat je

klanten je kunnen bereiken.

Met een zakelijk nummer op je mobiel kun je gesprekken eenvoudig doorschakelen naar je persoonlijke nummer. Zo mis je nooit meer een belangrijk telefoontje.

Hoe werkt het?

Kies een nummer uit, vul het aanvraagformulier in, en alle inkomende oproepen worden nog dezelfde dag doorverbonden naar je telefoon.

Wil je na verloop van tijd een groter aantal accounts aanmaken, bijvoorbeeld met de hulp van meerdere gebruikers? Of misschien een bureau VOIP-toestel? Ook dat is haalbaar. Dit alles is mogelijk met een platform van een gespecialiseerde telefoonmaatschappij, zodat je altijd kunt uitbreiden en ontwikkelen.

Het middelpunt van het portaal is de centrale hub van het platform, die kan worden gebruikt om facturen te downloaden, telefoonnummers en gebruikers toe te voegen, functies in en uit te schakelen en spraakbestanden te uploaden voor keuzemenu’s en aankondigingen.

In het portaal kun je als bedrijfseigenaar al je gespreksinformatie in real time zien, zoals: Wat zijn de meest frequente uren en dagen van de week? Wat is de gemiddelde gespreksduur? Ik heb een telefoonnummer in een advertentie opgenomen, heeft dat gewerkt?

Tenslotte kun je je telefoonnummer naar eigen inzicht aanpassen. Je kunt dan zelf aanpassingen maken of deze door een gespecialiseerde telefoonmaatschappij laten uitvoeren, zodat je er geen omkijken meer naar heeft.

Als klant bij een gespecialiseerde telefoonmaatschappij heb je toegang tot een aantal nuttige telefonie functies. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een belfilter, direct doorverbinden, centraal nummer filialen, gesprekken opnemen, eindbestemming en wijzigen, internationale telefonie, keuzemenu, piekverkeer opvang, statistieken per sms of email, vooraankondiging toon, welkom toon en meer.

Als je nog steeds twijfelt over het aanschaffen van een vaste lijn voor je bedrijf, hopelijk heeft dit artikel geholpen om een aantal van de voordelen en functies die beschikbaar zijn te verduidelijken. Niet alleen zul je een ander nummer hebben om te adverteren en uit te delen aan klanten, maar je zult ook toegang hebben tot functies die je leven als een ondernemer een beetje gemakkelijker kunnen maken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje meer en schrijf je in op onze nieuwsbrief. Geen spam, alleen maar waardevolle informatie

Deel deze post met je vrienden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *