Dit zijn de mooiste occasions voor zakelijk gebruik

Auto voor zakelijk gebruik

De zakelijke rijder is over het algemeen op zoek naar een wagen waarmee je gezien kan worden. Praktische voordelen zijn mooi meegenomen, maar het oog wil ook wat. Je auto is immers meteen een visitekaartje voor je merk. Dit hoeft helemaal niet duur te zijn. Zeker op de occasion markt is er genoeg aanbod voor een redelijke prijs. Zo rij je voor een mooie prijs in een van de velen Mercedes Benz occasions. Klinkt aantrekkelijk toch? Dit zijn de mooiste zakelijke occasions op een rijtje.

Volkswagen Polo

Wie kent deze klassieker niet? Niet alleen geliefd onder de particulieren, maar ook zakelijke rijders weten deze auto het vaakst te vinden. De auto is namelijk compact, maar zeer betrouwbaar. Daarnaast is de prijs/kwaliteit verhouding voor deze auto’s uitstekend. Door zijn lange levensduur is deze op de occasion markt dan ook in diverse uitvoeringen te vinden. Je hebt daarnaast ook ruim keuze tussen luxe en comfort. In de nieuwere generatie van deze auto kan je daarnaast een perfecte koppeling maken tussen je mobiel en je auto waarmee je tijdens het rijden ook goed bereikbaar blijft voor collega’s.

Tesla Model 3

Deze nieuw ontwikkelde auto van Tesla zit in de bovenklasse voor de elektrische rijders. Met de actieradius kun je met gemak het hele land door rijden zonder je zorgen te maken over de accu. Mocht je toch te kort komen, biedt de auto mogelijkheden tot snelden. Verder is de auto voorzien van genoeg ruimte en luxe. Bij het stoplicht wegrijden is ook geen enkel probleem, binnen enkele seconde rijdt je al met een snelheid van 100 kilometer per uur.

Volvo V60

Tot slot een van de populairste occasions waarnaar gezocht wordt, de Volvo V60. Het mooie aan Volvo occasions zijn dat deze auto ruim zijn voorzien van nieuwe technologieën en genoeg comfort. De eerste generatie van de V60 is dan ook nog relatief nieuw. De tweede generatie rijdt inmiddels ook rond en zie je nu ook steeds vaker voorbij komen. Volvo staat natuurlijk bekend om zijn veilige auto’s die onder diverse omstandigheden kunnen doorrijden zonder problemen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje meer en schrijf je in op onze nieuwsbrief. Geen spam, alleen maar waardevolle informatie

Deel deze post met je vrienden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *